piatok 10. júna 2011

Okná značky Salamander

Plastové profily produktov Salamander (SIP) pochádzajú z tej najlepšej firmy. Tradičný podnik so skúsenosťami desaťročí a obrovským know-how vyrába plastové profily pre okná a dvere, ktoré sú dimenzovane na najvyššie namáhanie. Na ich výrobu sa používajú výlučne kvalitné plasty. Výsledkom toho je jedinečne hladká a hygienicky bezchybná štruktúra povrchu, na ktorej sa vôbec nemôžu usadzovať nečistoty. Či je to ušľachtilá biela alebo farebná krása: úplne minimálne nároky na čistenie a ošetrovanie postačia, aby sa Vaše okná udržali trvalo pekné, ako prvý deň.

Kvalitný plast je taktiež odolný voči poveternostným vplyvom a aj striedajúcim sa teplotám. Taktiež v oblasti bezpečnosti voči dažďom, funkčnej bezpečnosti, stability, či vysokej životnosti a odporu voči zaťaženiu dosahujú tieto okná a dvere špičkové hodnoty.

Ekologické kritéria určujú celý výrobný proces plastových profilov salamander. Od výberu surovín cez výrobu profilov šetrných k zdrojom až po ďalšie spracovanie a koncovú montáž prostredníctvom kvalifikovaných odborníkov na výrobu okien. Vysoká životnosť týchto profilov, ako aj excelentne izolačne vlastnosti sú najlepšie predpoklady pre redukciu emisii CO2. Tým sú prínosom pre aktívnu ochranu životného prostredia.

Ďalšou ekologickou výhodou plastu je prakticky 100% recyklovateľnosť, takže sa staré plastové okná a dvere stanú znova cennou surovinou. Tak sa môžu celé plastové profily po demontáži rozomlieť na jemný granulát a využiť na výrobu úplne nových profilov bez straty kvality.
PlaySuperEna and win up to 150 million