streda 7. januára 2015

Rekonštrukcie domov ktoré prispievajú k energetickým úsporám

Rekonštrukcie domov, ktoré prispievajú k energetickým úsporám, sú dnes veľmi aktuálnou témou. Kvalitné plastové okná dokážu zásadným spôsobom znížiť energetické nároky objektu a tým ušetriť nemalé finančné čiastky vydávané za energie. Výrobou a distribúciou plastových okien sa dnes zaoberá veľké množstvo firiem, ako si teda správne vybrať?

Orientovať sa v širokej ponuke plastových okien nie je jednoduché pre odborníkov, nieto pre laikov. Rozhodnutie, ktoré urobíte, predstavuje nadčasovú investíciu. Ak teda zvolíte spoľahlivého výrobcu, získate plastové okná s výbornými tepelne a zvukovo izolačnými vlastnosťami, bohatou ponukou kvalitných profilov a kovania, možnosť širokého výberu farieb.

            Okno je okom domu a dotvára jeho celkový vzhľad. Vďaka veľkému výberu rôznych značiek profilov a typov systémov, je možné navrhnúť riešenie každému zákazníkovi presne na mieru, podľa typu aj využitie objektu a podľa jeho potrieb. Dá sa vybrať rôzne druhy okien, od klasických plastových, cez okná novej generácie, až po nízkoenergetické a pasívne okná. Plastové okná sa dajú bez akýchkoľvek kompromisov dokonale zladiť s celkovým architektonickým riešením objektu. A to nielen po stránke tvarovej, ale aj možnosťou výberom optimálnej farby či dekoru. Plastové okná takisto garantujú vynikajúcu odolnosť voči negatívnym vplyvom prostredia a starnutiu.

            Ovšem aj najkvalitnejšie plastové okná svojim užívateľom prinesú sklamanie, ak nie sú nainštalované kvalitne a nie je k nim poskytovaný zodpovedajúce servis. Preto je potrebné vybrať si firmu na komplexnú dodávku plastových okien, od odborného zamerania, cez výrobu, profesionálna montáž, až po servisnú údržbu. Zárukou kvalít môže byť nadštandardná záruka na vybrané výrobky až 10 rokov, certifikáty kvality ISO 9001 a ISO 14001 na výrobu, predaj a montáž plastových a hliníkových okien aj dverí. Okná sú investície na celý život, preto vyberajte u profesionálov.
PlaySuperEna and win up to 150 million