utorok 15. februára 2011

Doplnky

Parapety vnútorné plastové

Elegantné vnútorné plastové parapety ideálne dopĺňajú nové okná. Tvorí je robustný, stabilný profily s dutou komôrkové konštrukciou, ktorá je zo strany zakrytá bočnicou. Povrchová vrstva z melamínovej (živicové) fólia zaručuje parapetám mimoriadnu životnosť a odolnosť proti vode i oderu. Dodávajú sa v hĺbke od 100 do 600 mm v týchto farbách: biela, mramor, zlatý dub a jelša a ďalších.

Parapety vonkajšie hliníkové

Odolné hrubostenné hliníkové parapety sú mimoriadne stabilné a nenáročné na údržbu. Rozsah dostupných hĺbok je od 50 do 360 mm. Základné farby sú biela, strieborná, stredný bronz a tmavý bronz / tmavo hnedá, ale možno je tiež opatriť ľubovoľným nástrekom vo farbe podľa vzorkovníka RAL.

Moderné a estetické žalúzie tvoria elegantný a zároveň funkčný doplnok plastových okien. Žalúzie z hliníkových lamiel sa ovládajú retiazkou, ktorá slúži na naklápanie a vyťahovanie lamiel. Vďaka možnosti ich naklopenia do ľubovoľnej polohy možno regulovať množstvo prechádzajúceho svetla, a vytvoriť tak príjemnú atmosféru v miestnosti. Lamely aj krycie lišty dodávame v mnohých farebných odtieňoch. Navyše už v štandarde v celostínícím prevedení.

Žalúzie vnútorné vertikálne

Látkové vertikálne žalúzie v sebe spájajú slnečnú clonu s elegantnou dekoráciou interiéru. Tvoria modernú dominantu bytových a kancelárskych priestorov a zároveň nahrádzajú tradičné bytové prvky ako závesy či záclony. Tento typ môže byť vybavený látkami z obsiahleho vzorkovníka látok, ktoré umožňujú zladiť žalúziu s každým interiérom. Ovládanie je zabezpečené retiazkou a šnúrkou.

Siete proti hmyzu

Siete proti hmyzu predstavujú pri otvorenom okne efektívnu ochranu proti lietajúcemu hmyzu, ale zároveň prepúšťajú čerstvý vzduch do miestnosti. Ide o hliníkový rám vyplnený hustou sieťovinou, ktorý sa pomocou otočných príchytiek upevní na rám okna, alebo za pomoci pántov na dvere. Siete sa dodávajú vo farbe bielej, hnedej a imitácii zlatého dubu.

Predokenné rolety


Rolety sú vyrobené z hliníkových lamiel plnených izolačnou penou a rolujú sa do boxu umiestneného mimo nad oknom. Okrem príjemného vzhľadu plní najmä tieto funkcie:

* Znižujú tepelné straty
* Chráni proti hluku
* Chráni pred slnkom
* Chráni proti poveternostným vplyvom
* Chráni proti pohľadom zvonka
* Chráni proti vlámaniu

Predokenné rolety môžu byť ovládané tak ručne, ako elektrickým pohonom a sú dostupné v mnohých farebných prevedeniach vrátane dekorov dreva, takže sa dajú ľahko zladiť s oknami.

Garážové brány

Rolovacie a sekčné systémy brán sú určené pre uzatvorenie priestorov ako napr garáží, hál či skladov. Táto moderná brány majú okrem iného tieto výhody:

* Komfortné diaľkové ovládanie
* Vysoká miera bezpečnosti
* Výborná tepelná izolácia
* Mimoriadna životnosť
* Tichý a bezpečnú prevádzku
* Široká paleta farieb
PlaySuperEna and win up to 150 million