piatok 11. februára 2011

Terasy a obklady Twinson - materiál budoucnosti

Vyskúšajte nový, unikátny kompozitný materiál Twinson, vyvinutý spoločnosťou Deceuninck. Twinson v sebe spája výhody dreva a PVC. Vďaka tomu môžete využívať vlastnosti oboch materiálov v jednom prevedení.

Pevnosť, odolnosť, prírodný vzhľad, tepelné vlastnosti a nenáročná údržba robia z Twinsonu ideálny materiál pre vonkajšie terasy, chodníky, okraje bazénov i obklady budov.

Spojenie prírody a špičkovej technológie

Materiál Twinson sa vyrába zlúčením borovicového dreva a kvalitného umelého polyméru. Twinson je vďaka použitej technológii veľmi málo rozpínavý, teda sa ani pri letných horúčavách nedočkáte žiadneho nepríjemného prekvapenia.

Twinson sa tiež vyznačuje nízkou nasiakavosťou vody, čím si zachováva stály vzhľad i tvar. Zároveň patrí do triedy životnosti číslo 1 podľa normy EN350 a je 100% recyklovateľný.

Drevo borovíc, ktoré je k výrobe materiálu Twinson používané, sa umelo pestuje v obnovovaných lesoch, preto sa jeho využívaním neškodí životnému prostrediu. Twinson je skrátka materiálom budúcnosti.

6 dôvodov prečo používať materiál Twinson

1. Twinson je pevný a vodovzdorný materiál, ktorý sa nekrúti ani neštiepi.
2. Výrobky z materiálu Twinson sa ľahko montujú - vystačíte si s bežným náradím.
3. Twinson vďaka svojmu unikátnemu povrchu nekĺže ani za dažďa.
4. Jednotlivé prvky materiálu Twinson môžete kombinovať a vytvárať tak akékoľvek tvary.
5. Výrobky z materiálu Twinson nešedivejú, nezarastajú machom a odpudzujú hmyz.
6. Twinson vďaka modernej výrobe navyše šetrí životné prostredie.

Kde všade sa dá materiál Twinson použiť?

Jedinečnou výhodou materiálu Twinson je jeho variabilita. Vďaka vysokej pevnosti, odolnosti voči hnilobe i parazitom a ľahkej spracovateľnosti je možné Twinson použiť pre všetky vonkajšie plochy. Či už potrebujete nové chodníčky, povrch terasy alebo balkónu, okraje bazénov i vonkajšie obklady fasád, Twinson je ideálnym materiálom.
PlaySuperEna and win up to 150 million